Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 693 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,90 g |
Tuky | 6,03 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí pánev s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAgO
Moje poznámka
Krůtí pánev s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAgO
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka supr a jednoduchá
IvanaRr před 9 minutami
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 53 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 1 hodinou
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 2 hodinami
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 2 hodinami
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Tématické fráze:
krůtí prsa s pórkem,
krůtí po thajsku,
krutí s pórkem,
krůtí řezanka,
krůtí nudličky s pórkem,
kruti maso po thajsku,
krůtí maso s pórkem,
krůtí na pánvi,
krůtí prso s porkem,
krůtí nudličky po thajsku,
kruti maso s porkem a cuketou,
thajská krůtí prsa,
thajska panev recept,
krůtí maso thajské,
recept naložená krůtí prsa s hranolkama,
krutí kousky s porkem,
dušene maso s porkem,
kruti maso na panev,
kruti maso thajsko recept,
recepty krůtí s porkem
Suroviny:
prsa krůtí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka sladkokysela thajska,
pórek,
sůl
Komentáře (6)