Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 493 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 6,91 g |
Vláknina | 39,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 305,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Moje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 4 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
žitné otruby,
žitné otruby recepty,
žitný chlebík,
zrníčkový chlebíček,
zrnickove pecivo,
žitné otruby recept,
kvasek z otrub,
žitný otruby,
rozkvásek,
pečivo z žitných otrub,
žitné otruby, recepty,
zrníčkové placky,
zrníčkový chléb recepty,
recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně,
kváskový chléb po upečení mazlavý,
zitny s pohankou,
zrníčkový chléb,
jak dlouho nechat kvasit kvásek?,
zrníčkový chléb recept,
zitni kvásek suchy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
sůl,
pšenice,
mák,
mouka žitná chlebová,
tuk,
otruby
Komentáře (15)
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.
pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?