Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 493 kJ / 1 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,10 g |
| Tuky | 6,91 g |
| Vláknina | 39,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 305,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Moje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 4 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 6 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 6 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 7 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 7 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 8 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 10 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 11 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
žitné otruby,
žitné otruby recepty,
žitný chlebík,
zrníčkový chlebíček,
zrnickove pecivo,
žitné otruby recept,
kvasek z otrub,
žitný otruby,
rozkvásek,
pečivo z žitných otrub,
žitné otruby, recepty,
zrníčkové placky,
zrníčkový chléb recepty,
recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně,
kváskový chléb po upečení mazlavý,
zitny s pohankou,
zrníčkový chléb,
jak dlouho nechat kvasit kvásek?,
zrníčkový chléb recept,
zitni kvásek suchy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
sůl,
pšenice,
mák,
mouka žitná chlebová,
tuk,
otruby
Komentáře (15)
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.
pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?