Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 809 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 200,80 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Moje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 29 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 34 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 17 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
hovězí na mrkvi,
hovězí s mrkví,
hovězí v mrkvi,
hovězí v mrkvi recept,
hovězí ragú recept,
hovezi na mrkvi recept,
ragů,
vepřové ragú s mrkví,
ragu z hoveziho masa,
hovězí na mrkvy,
recept na hovězí ragů,
hovězí mrkev,
hovězí maso s mrkví,
hovězí nudličky s mrkví,
hovězí maso na mrkvi,
recept na hovězí maso s mrkví,
recepty - hovězí ragů,
hovězí s mrkví recept,
ŕecept hovězí ragů
Suroviny:
krk hovězí,
mrkev,
koření na roštěnky,
cibule,
masox,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo,
jíška světlá instantní
Komentáře (24)
co tomu ještě chybí? že by podravka nebo jinej glutamát...
toho nikdy není dost že?
jinak hovězí a mrkev je dobrá kombinace
Kořenicí přípravek Roštěnky - Avokádo, má aromaticky vyváženou, nepříliš ostrou chuť. Používáme ho hlavně při dušení hovězích plátků, velmi chutná je na španělských ptáčcích, ale i v guláši. Směs obsahuje především pepř, papriku, kmín, sůl, koriandr, hořčici, kmín, rozmarýn, nové koření.
http://www.avokado.cz/sortiment/rostenky
určitě, akorát se může rozvařit, takže bych ho tam dal až před koncem
voní, tak se už nemůžu dočkat.