Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 969 kJ / 1 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 239,99 g |
| Tuky | 52,52 g |
| Vláknina | 45,58 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 106,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky a jenom zlehka poklepeme.
Krok 2: Připravíme si marinádu - kuličky koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme nalámané bobkové listy, tymián a rozmarýn, vše spolu rozdrtíme a přesypeme do misky. Ke koření přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, 1 prolisovaný česnek, sůl podle chuti a olej. Já jsem maso ještě před naložením do marinády trochu z obou stran osolila (plus do marinády jsem taktéž sůl dala).
Krok 3: Maso naložíme a necháme nejméně dva dny odležet.
Krok 4: Potom je grilujeme (každý si ugriluje dle toho, jak má maso rád propečené):)
Krok 5: Zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme olivový olej, sůl a pepř podle chuti a také nakrájený česnek, podle toho jak má kdo rád a vše pořádně promícháme.
Krok 6: Zeleninu rozvrstvíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C do změknutí zeleniny (občas vše promícháme).
Krok 7: Mini topinky připravíme tak, že si ukrojíme pár krajíců staršího chleba.
Krok 8: Krajíce rozkrájíme na kousky a položíme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 9: Vršek kousků chleba potřeme směsí z olivového oleje, česneku a soli.
Krok 10: Pečeme ze začátku na 200°C a potom zmírníme na 150°C a dopečeme dozlatova.
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yDB
Moje poznámka
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yDB
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 32 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 34 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 52 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
divočák na grilu,
grilovaný divočák,
divocak na gril recept,
divočák na grilu recept,
grilování divočáka,
divočák na gril,
kančí kýta na grilu,
grilovaná kančí kýta,
grilovaný kanec,
kanec na grilu,
kýta z divočáka na grilu,
divočák na gril recepty,
maso z divočáka na grilu,
grilování kančiho masa,
kančí maso recepty,
kanci panenka na grilu,
pečený hřbet z divočáka,
marinada na kančí maso,
kančí přední,
pečená kančí kotleta
Suroviny:
maso kančí,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián sušený,
jalovec,
rozmarýn,
olej,
česnek,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
mrkev,
bulva celerová,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř,
topinka,
chléb,
olej olivový,
česnek,
sůl
Komentáře (17)