Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 7,66 g |
| Vláknina | 0,66 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 37,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Moje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 2 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 4 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 4 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 5 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 5 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 5 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 6 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 6 hodinami
Tématické fráze:
burgundské hovězí,
hovězí burgundské na víně,
hovězí bourguignon,
hovězí burgundské,
burgundske maso,
hovězí kýta po burgundsku,
burgundská vepřová kýta,
hovězi bourgignon,
boeuf bourguignon,
burgunskě hovězí,
hovězí po burbunsku,
boeuf bourguignon recept,
francouzská kuchařka julie child,
hovězí burgignon,
hovězí burgundská,
burgunské hovězího masa,
hovězí po francouzku,
burgundske,
burgundská hovězí,
burgundske hovězí maso
Suroviny:
kýta hovězí,
bůček vepřový uzený,
cibulka,
bouquet garni,
sádlo,
víno červené,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (19)
P.S. Mrkev dávám taky, i když v původním receptu psaná není