Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,48 g |
Tuky | 13,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet.
Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova.
Krok 3: Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké.
Krok 4: Zahustíme, vyndáme stonky od větviček tymiánu a rozmarýnu a všechny kuličky, případně dochutíme solí, či pepřem.
Zveřejněno 15. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xvl
Moje poznámka
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xvl
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 15 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso na pivě,
hovězí kostky na černém pivu,
hovezi na cernem pivu,
hovězí pečeně na pivu,
hovězí pečeně na cernem pivu,
hovězí pečeně s hořčicí,
hovězí na hořcici,
divočák na pivě,
jidla s hoveziho masa na pivu,
pivo divočák,
divočák na pivu,
hovězí pečeně na jalovci a černém pivu,
maso na hrubozrne horcice,
hovězí maso na hrubozrné hořčici,
maso na hrubozrne hořčici,
hovězí maso, cibule, černé pivo recept,
hovězí pečeně na pivě,
hovězí maso na pivu,
hovězí dušené na pivu,
hovězí maso s hořčící
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
špek uzený,
pivo černé,
jalovec,
koření nové koření,
rozmarýn,
tymián,
jíška
Komentáře (42)
PaCaOl: a samozřejmě díky za krásné foto
Poprve jsem dělala a jedla i Karlovarský knedlík.
Moc jsme si pochutnali.
Moc pěkný recept