Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Marináda se k vaření nepoužívá, má za úkol jen zkřehčit a ochutit maso.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Moje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 23 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 28 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 29 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 45 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
marináda na divočáka,
marináda na srnčí maso,
recepty na zvěřinu,
marináda na divočinu,
marináda na srnčí,
recept na zvěřinu,
naložená zvěřina,
nalev na zverinu,
marináda,
marinování zvěřiny,
marináda na kančí maso,
marinády na divočinu,
marinády na srnčí,
marinády na srnčí maso,
marináda na maso,
maso z divočaka a jeho úpravy,
divocak marinada,
marináda na svíčkovou,
recept na marinadu,
srnčí marináda
Suroviny:
podmáslí,
ocet vinný,
voda,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
cibule,
zelenina kořenová
Komentáře (22)
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob