Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 833 kJ / 1 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,48 g |
| Tuky | 9,42 g |
| Vláknina | 27,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 243,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sojové na houbách s rýží na "divoko" - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yR8
Moje poznámka
Sojové na houbách s rýží na "divoko" - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yR8
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 5 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 6 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 9 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 9 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 1 hodinou
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 2 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 3 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 3 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 3 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 5 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 7 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 8 hodinami
Tématické fráze:
jimejinak.cz,
rýže na divoko,
ječmen bezpluchý recept,
jimejinak,
sojové kostky s rýží,
sojové kostky na houbách,
ječmen bezpluchý recepty,
www,jimejinak cz,,
ječmen bezpluchý priprava,
ječmen recepty,
sojové maso na houbách,
co vařit že sójové omáčky vegan,
recepty z ječmene,
recepty z ječmene bezpluchého,
vegan omáčka s rýží,
sojové maso na houbách vegan,
sojové maso a vegani,
jimejknak .cz,
www jimejinak,
jak vařit ječmen
Suroviny:
kostky sojové,
žampióny,
mléko rostlinné,
cibule,
mouka hladká,
bujón zeleninový,
koření adžika,
kmín celý,
sůl,
olej,
rýže,
semínka lněná,
ječmen
Komentáře (3)