Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 770 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 115,20 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová klobása v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXKB
Moje poznámka
Křenová klobása v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXKB
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 23 hodinami
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 25 minutami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
LukyRi před 1 hodinou
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 3 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 3 hodinami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 4 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 4 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 4 hodinami
Tématické fráze:
klobása v bagetě,
krenove klobasy,
vošťourák,
křenová klobása,
domaci krenova klobasa,
křenová klobása recepty,
uzene maso v bagetce,
sudety a recepty,
žampiony na grilu,
křenová omáčka,
rajska omacka,
koprová omáčka,
domácí klobásy
Suroviny:
klobása ostravská,
bageta,
majonéza,
hořčice,
žampióny,
med,
křen
Komentáře (21)
K receptu: určitě bych přidala kopec nějaké zeleniny, aby se ta klobáska trochu vykompenzovala
Tímto končím tuto diskuzi, neb já se s hlupáky nehádám, nejdřív byste mne ponížili na svou úroveň a pak umlátili zkušenostma
rebeka, cocoska: díky
Hezké to máš