Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 913 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 11,58 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Moje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Nejnovější recepty
Hruškové tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny
anyge před 30 minutami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 37 minutami
Rýžový nákyp mého dětství
AndreaBo před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 3 hodinami
Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu
Blazulka před 4 hodinami
Gratinované brambory s česnekem
Cipinka před 5 hodinami
Zdravá cuketová polévka
EvaSeba před 5 hodinami
Noky s vajíčkem a slaninou
Palenka před 5 hodinami
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
EvaSeba před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno na majoránce
RaeRea před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty se šafránem,
kurecí vyvar,
recepty s šafránem,
vařeni se šafranem,
recept se šafranem,
vaření s šafránem,
kureci polevka se safranem,
recepty ze šafránem,
jak varit se safranem,
kuřecí maso,
kvalitni vyvar nazory,
hovezi vyvar se safranem,
šafrán koření top recepty,
kuřecí se šafránem,
recept se šafránem.,
safran recept,
kurkuma do vývar,
kureci polevka z šafranem,
kvalitni kureci vyvar recept,
zeleninovy vyvar safranem
Suroviny:
paličky kuřecí,
krk kuřecí,
křídla kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
petrželka kořenová,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
libeček,
petrželka,
šafrán,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Že je vývar daleko chutnější, když maso napřed na to opečeš? Já už jinak vývary nedělám.