Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 913 kJ / 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 11,58 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Moje poznámka
Kuřecí vývar se šafránem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjEK
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 30 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 32 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 37 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty se šafránem,
kurecí vyvar,
recepty s šafránem,
vařeni se šafranem,
recept se šafranem,
vaření s šafránem,
kureci polevka se safranem,
recepty ze šafránem,
jak varit se safranem,
kuřecí maso,
kvalitni vyvar nazory,
hovezi vyvar se safranem,
šafrán koření top recepty,
kuřecí se šafránem,
recept se šafránem.,
safran recept,
kurkuma do vývar,
kureci polevka z šafranem,
kvalitni kureci vyvar recept,
zeleninovy vyvar safranem
Suroviny:
paličky kuřecí,
krk kuřecí,
křídla kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
petrželka kořenová,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
libeček,
petrželka,
šafrán,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Že je vývar daleko chutnější, když maso napřed na to opečeš? Já už jinak vývary nedělám.