Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Moje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 1 hodinou
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 1 hodinou
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 2 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 2 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 6 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 6 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 6 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomalé pečení krůtí stehno,
krůtí stehno,
krůtí na liškách,
krůtí stehna,
krůtí maso na šalvěji,
krutí stehna recept,
krůtí stehno recept,
krůtí stehno videorecept,
kruti stehna cena,
krůtí na šalvěji,
jak poznat houby lišky,
recept krútí stehno,
krůtí krůtí stehno,
lišky recepty,
recepty s liškami,
kruti s liskami,
krůtí lišky,
krůtí stehno na víně a žampiony,
krůtí nudličky s liškami,
cena za fotografii lišky
Suroviny:
stehno krůtí,
víno bílé suché,
houby lišky,
šalvěj čerstvá,
vývar drůbeží,
slanina,
máslo,
sůl
Komentáře (57)
Děkuju
A jasné, že foto tomu dodá šmrnc, ale někdy se fakt bez přečtní popisu nedá poznat, o jaký pokrm, že to jde, jak je foto "přearanžované a přeumělkované"
Co se týče fotek - snažím se, někdy se povedou víc, někdy míň. Jsme tu, myslím, všichni jen amatéři, ale většinu z nás to baví a hodně lidí si koupilo foťák jen díky Topkám a fotografování je chytlo / včetně mě /. Že si pochválíme nejen recept, ale i fotky - to snad není na závadu. Myslím, že právě ty fotky mají velkou zásluhu na tom, že Topky jsou jeden z nejnavštěvovanějších portálů o vaření, protože - málo platný, ale recept s fotkou je atraktivnější, než bez ní - stejně jako je to u tištěných kuchařek. Tak že - asi tak
Jani, poslední roky se začínají lišky zase objevovat, příroda se uzdravuje.
rozmarynaH: tak ty koše " závidím "
No to víš, když nemám šruchu, i lišky jsou dobré
Dráždiš, dievča, dráždiš...
Medvěd už je starý, šruchu nemám, tak zbyly jen ty lišky
krása veliká, převeliká
Lišky jsou čerstvé - rostou