Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 914 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,67 g |
Tuky | 29,95 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 14,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hadrová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDvk
Moje poznámka
Hadrová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDvk
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 49 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 13 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná hrachovka
Fitulka před 17 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 5 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 13 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 16 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na hadrovou polévku,
hrudky do polevky,
prostreno hadrova polevka,
polévka hadrovka,
recept na hadrovku,
handrová polévka recept,
prostřeno recepty hadrova polevka,
hadrcová polévka,
polévka hadrvka,
jak se dela hadrova polevka,
hadrovavl polevka,
hadrov poljevk,
prostreno-hadrova polevka,
hadrova polevka z vajec,
recepty na hadrovou polévku,
hadrová polévka prostřeno,
hadrova polevka z prostreno
Suroviny:
vývar masový,
mrkev,
celer,
petržel,
koření polévkové,
cibule,
vejce,
smetana,
mouka polohrubá,
máslo,
houby sušené,
libeček,
pepř,
kmín celý,
sůl,
petrželka
Komentáře (12)
Líbí se mi ty zvlášť uvařané hříbky, přidané do krému