Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 164 kJ / 2 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,80 g |
Tuky | 75,10 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 428,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RK4O
Moje poznámka
Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RK4O
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové croissanty,
bezlepkový croissant,
bezlepkový croissant recept,
co obsahuje lepek,
těsto na croissanty kaufland,
recepty bez lepku,
čokoláda bez mléka,
obsahuje čokoláda lepek,
granko bez lepku,
granko bez cukru,
recept na croissanty,
croissanty z lískového těsta,
kaufland bez lepku,
bezlepkový croissanty,
čokoláda bez lepku a mléka,
domácí bezlepkový croissant,
bezlepkové croissanty recept,
belepkový croisant,
recept bezlepkový croissant,
orion bez lepku
Suroviny:
mléko sojové,
sůl,
cukr,
olej,
cukr vanilkový,
mouka bezlepková,
vláknina bramborová,
droždí sušené,
kůra citronová,
xanthan,
kakao granko,
čokoláda hořká
Komentáře (9)
Žádná bezlepková mouka by neměla kynout dvakrát, těsto je pak nízké, tvrdé a častěji se sráží. Myslím, že to uvádím do všech svých receptů, kterých se to týká. Ale děkuji za upozornění. A Tvému muži přeji dobrou chuť :)
Souhlas, pro dietáře je to bezva recept a protože tohle ten můj diabetik miluje, tak udělám pro změnu něco pro jeho zdraví nejen pro mlsnej jazýček