Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 470 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,67 g |
Tuky | 77,12 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 43,67 g |
Postup přípravy
Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 18. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1QD
Moje poznámka
Hovězí kližka v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1QD
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 13 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 16 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 31 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 44 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
omacka z klizky,
omacka z hovezi klizky,
hovězí kližka recepty,
omáčky z kližky,
hovězí kližka recept,
hovezi klizka omacka,
hovězí kližka,
omáčka s kližky,
recepty z hovězí kližky,
omáčky recepty,
omacky z hovezi klizky,
hovezi kliska omacka,
svickova z hovezi klizky,
kližka omáčka,
jak dlouho se vaří kližka,
kližka recepty,
omacka zklyzky,
kližka v tlakovem hrnci,
omáčka z klišky,
kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
hořčice plnotučná,
česnek,
mouka polohrubá,
smetana na vaření,
krkovice uzená
Komentáře (10)