Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 52 minutami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 1 hodinou
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 2 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 4 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 5 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 5 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 5 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 5 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala
hotovo
už se těším,až zakrojím
přidávám 44.bod a foto
P.S.pracovala za mě pekárnička
Přidávám fotku a samozřejmě bodík
Cathleen, moc děkuji za pomoc
Poslala jsem obrázky a ten jeden bodík je samozřejmý
Kdybyste někdo chtěl připravovat těsto v pekárně - nastavte program na nudlové těsto, vložte suroviny v pořadí tekuté - sypké a po uhnětení (15 minut) nechte těsto kynout hodinu v míse, přikryté utěrkou. Poté postupujte podle receptu...