Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,60 g |
Tuky | 110,92 g |
Vláknina | 182,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,15 g |
Sůl | 32,12 g |
Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Moje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 41 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka - recepty z papiňáku,
kuchařka vaříme v papiňáku,
kečup v papiňáku,
domácí kečup z papináku,
kečup z papináku,
recept na zeleninovy kecup,
domácí výroba kečupu,
kecup s mrkvi,
hrnec na vaření kečupu,
nankolik minut sterilizovat kečup,
kečup suroviny výroba domácí,
domácí kečup z rajčat z papináku,
kuchařka pro papiňák,
kecup vice octa jak napravit,
kečup z dýně,
výroba kečupu v hrnci,
kecupy v tlakacu,
domácí kečup se zeleninou,
recept na vyrobu kecupu,
domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny:
cibule,
rajče,
mrkev,
feferonka,
ocet,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
rozmarýn,
olej,
mrkev
Komentáře (17)
hanes24:
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bát
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebované
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořici
Za komentáře i hodnocení všem děkuji