Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,60 g |
Tuky | 110,92 g |
Vláknina | 182,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,15 g |
Sůl | 32,12 g |
Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Moje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 44 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 2 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 7 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 13 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 13 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka - recepty z papiňáku,
kuchařka vaříme v papiňáku,
kečup v papiňáku,
domácí kečup z papináku,
kečup z papináku,
recept na zeleninovy kecup,
domácí výroba kečupu,
kecup s mrkvi,
hrnec na vaření kečupu,
nankolik minut sterilizovat kečup,
kečup suroviny výroba domácí,
domácí kečup z rajčat z papináku,
kuchařka pro papiňák,
kecup vice octa jak napravit,
kečup z dýně,
výroba kečupu v hrnci,
kecupy v tlakacu,
domácí kečup se zeleninou,
recept na vyrobu kecupu,
domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny:
cibule,
rajče,
mrkev,
feferonka,
ocet,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
rozmarýn,
olej,
mrkev
Komentáře (16)
hanes24:
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bát
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebované
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořici
Za komentáře i hodnocení všem děkuji