Suroviny
Porce: 9 malých báboviček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 978 kJ / 2 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,01 g |
| Tuky | 181,06 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 110,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Moje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 10 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 3 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 7 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 8 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 9 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 10 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
panacota video,
kardamom recepty,
mango kuchyňské recepty,
mangové pyré,
formičky na panna cotta,
mangova panacota,
recept na pannacotu,
panacota recept video,
dezert mango pannacota,
panacota s mangovym pire,
panna cotta ostrava,
jak dlouho tuhne panacota,
panacota recept,
korenena panna cota,
recepty na pannacotu,
jak dlouho tuhne panna cotta,
panna cotta recept,
panacota mango,
skvělá panna cota,
formičky na pannacotu
Suroviny:
mango,
smetana ke šlehání,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mandarinky,
želatina,
kardamom mletý,
skořice mletá,
citron,
klementinka
Komentáře (13)
V surovinach je pouzito 500 ml smetany, 1 dcl mleka + 10 g platkove zelatiny. Ty 2 g navic proto, aby mleko, ktere je jinak huste nez smetana, konzistenci celkoveho vysledku "nenaredilo"
Autorka pouzila 600 ml smetany, tkz. podle meho celkem
Pochopitelne nic nebrani tomu, aby si kazdy upravil konzistenci podle osobniho gusta.