Suroviny
Porce: 9 malých báboviček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 978 kJ / 2 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,01 g |
Tuky | 181,06 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 110,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Moje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 19 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 26 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 38 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
panacota video,
kardamom recepty,
mango kuchyňské recepty,
mangové pyré,
formičky na panna cotta,
mangova panacota,
recept na pannacotu,
panacota recept video,
dezert mango pannacota,
panacota s mangovym pire,
panna cotta ostrava,
jak dlouho tuhne panacota,
panacota recept,
korenena panna cota,
recepty na pannacotu,
jak dlouho tuhne panna cotta,
panna cotta recept,
panacota mango,
skvělá panna cota,
formičky na pannacotu
Suroviny:
mango,
smetana ke šlehání,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mandarinky,
želatina,
kardamom mletý,
skořice mletá,
citron,
klementinka
Komentáře (12)
V surovinach je pouzito 500 ml smetany, 1 dcl mleka + 10 g platkove zelatiny. Ty 2 g navic proto, aby mleko, ktere je jinak huste nez smetana, konzistenci celkoveho vysledku "nenaredilo"
Autorka pouzila 600 ml smetany, tkz. podle meho celkem
Pochopitelne nic nebrani tomu, aby si kazdy upravil konzistenci podle osobniho gusta.