Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 43,47 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,57 g |
Postup přípravy
Servírujeme s bramborovou kaší
Zveřejněno 24. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Moje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí osobuko recept,
osobuco,
hovězí osobuko,
telecí ossobuco,
osobuko recept,
hovezi maso osobuko,
osobuko recepty,
recept na telecí ossobuco,
telecí osobuko recept,
osobuco recept,
osobuko,
osso buco kluci v akci,
telecí ossobuco recept,
ossobuko,
hovezi osso buco,
oso buko,
osobucco,
hovězí maso s kostí,
hovězí osobuco,
osso buco alla milanese
Suroviny:
osso buco,
cibule,
máslo,
víno červené,
rajče,
celer,
vývar hovězí,
mouka,
sůl,
pepř,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová
Komentáře (14)