Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 852 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,80 g |
| Tuky | 11,53 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 74 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Moje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 20 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
vinné želé recept,
vinné želé,
recept na vinné želé,
moravské vinné želé,
paštika z uzeného masa recept,
paštika z uzeného masa recepty,
paštika z uzeného masa,
paštika z uzeného kapra,
vinné želé recepty,
moravská domaci pastika,
recepty pastika z uzeného masa,
jak využít vinne želé,
recepty uzená makrela,
využití mascarpone,
jak udělat vinné želé,
mraské vinné želé,
domácí vinné želé recept,
paštika s želé z červeného vína,
recept vinné želé,
vinné želé ryba
Suroviny:
makrela uzená,
mascarpone s cibulí a bylinkami,
mascarpone s růžovým pepřem,
kůra citronová,
šťáva citronová,
brusinky,
želé vinné moravské,
pepř bílý,
ryba
Komentáře (17)
http://www.toprecepty.cz/recept/29514-minutkovyvep...
Ladi z vlastní zkušenosti zde na Topkách Ti radím dobře-neuváděj,kde jsi použité suroviny zakoupila
varilamyskakasicku: Ivanko, ano to želé to celé pěkně zpevnilo a zatuhlo, či jak to nazvat. To želé je pevné v té skleničce, musí se rozehřát (teď už ztuhl zbytek opět
tejaja: Teri - u nás to samé, naštěstí jsem koupila hodně velkou makrelu, uzmula aspoň těch 100 g, muž už byl velmi netrpělivý, leč zbytek paštiky zdlábnul taky
hosta: Jituš, díky, mně prostě ty mascarpone chutnaly a vyrážím znova