Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Hodnocení receptu je 4,6 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 377 kJ /
1 285 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky98,85 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,41 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve povaříme v osolené vodě fazolky na skus.
Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple. Krok 2: Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.

Zveřejněno 2. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6O9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jdu dat rozmrazit maso:-p

tejaja:Tenhle je z Litvy.

spagetka: :-O:-O U nás sú bobry zákonom chránené;-)

spagetka:ahoj spagi,děkuji za odkazy,rozklikla jsem je a tyhle jsem našla taky,myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost,jak to chutná a jak to připravoval.:-K

Krása :yes::yes::-K a já večeřela pribiňáka;-(:-)

hmmm;-):yes::yes:

jarda Kadic:Ocásku se říká veslo a je to takové tuhé samá šlacha, možná s tím někam odpádluju.:-D:-D:-D Jinak když mám blbou náladu stačí si přečíst jak jsi dělal kečup:yes:

Veronika.Hrozna:Prosím pošli mi recept z té kuchařky sibiřské na můj mail,byla bych moc vděčná. Bylo mi řečeno,že se to připravuje jako králík,ale jsem s toho rozpačitá.....:-D:-K

Téda, to tady mám ale vychytávek a rad. Díky všem, kteří recept nejen pročetli, ale i přispěli svojí troškou do mlýna:-D Díky:-K

Hajnej zabil divočáka ? :-D Dala by som si, ale čerstvé nemám prísun, len mrazené mám možnosť kúpiť. Inak s fazuľkami musí byť super :yes:;-)

Hell.:Žebírka je nejlepší upéct hned ! Nemusí odležet. Jsou výborné z čerstvého masa . Normálně česnek a kmín a do spod pekáče malá cibulka vcelku.. Mňam ;-)

yanull:Jo znám! Není to takové, jako vařila "maminka" ! A když muže brblat tak....! Faktem ovšem zustává ,že opravdu nejsem tak dobrá kuchařka ,jako byla moje tchýně! Ale se "snažíííím! :-(

Vidím,že přicházím o hodně,když na Top nechodím pravidelně:-8Ale alespoň se pak obrazně můžu nadlábnout najednou:-D:-D

Andri,krása na talíři,mňam:-p:yes::-K

Se také vložím do diskuze. Právě se nám kanec (50kg bez vnitřností a vykrvený) vydýchává v mrazáku. Lončák to není, už to bylo prasátko dočista hotové :-D Ale vaří se poměrně snadno, nemusím ho trápit na plotně déle než kuřecí. Dočetla jsem se, že z úplně čerstvého masa vařit není nic moc zážitek, ono chce chvíli udležet. Takže jsme zabili dvě muchy jednou ranou, uložili maso do mrazáku a počkali si čtyři dny na testy od vet(to kvůli tomu svalovci a jemu podobným parazitům) a už to jede! Přesně jak píšete, osvědčil se mi jalovec i tymián. V neděli byly nikoliv "kuřízky" jak říká ten klučina v reklamě, ale "kařízky" a byly výborné! :yes:
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda :-)

Tématické fráze:
recepty z divočáka medailonky, kančí medailonky z panenky, medailonky z divocaka, minutky z divocaka, kanči medajlonky, minutka z divočaka, kančí panenka, minutky z kanciho masa, divočák minutky, kanci maso svalovec, medailonky z danka, minutka z kančího masa, nakládání kančího masa, divocak minutka, divočak medailonky, kančí jako minutka, kanec recepty minutky, mladé kančí, kanci na liskach, medailonky z kanciho masa

Suroviny:
maso kančí, fazolky zelené, slanina, houby lišky, smetana na vaření, pepř zelený, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu