Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 537 kJ / 6 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 367,10 g |
| Tuky | 385,33 g |
| Vláknina | 12,83 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 37,30 g |
| Sůl | 100,01 g |
| Sacharidy | 163,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky.
Krok 2: V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Krok 3: Cibuli necháme dojít do hněda jako na klasický guláš a přidáme maso i slaninu.
Krok 4: Po zatažení masa přilijeme Rum a 1 dl vína. a dusíme cca 20 minut kdy je skoro všechna tekutina pryč a omáčka je krásně tmavá a hustá.
Krok 5: Přilejeme zbytek vína a necháme cca 5 minut odpařit alohol.
Krok 6: Zalijeme vývarem a nechame ještě cca 20min. vařit než maso změkne (doba záleží na zvoleném mase).
Krok 7: Zahustíme jížkou a necháme posledních cca 5 min na zavaření jížky.
Zveřejněno 22. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Moje poznámka
Kančí guláš (Opilec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK96
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 17 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 5 minutami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 7 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 32 minutami
Smažená rýže
Kajkajak před 6 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 7 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 7 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 8 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 9 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš,
kančí guláš v troubě,
pečený kančí guláš,
jednoduchy kanci gulas,
kančí recepty,
recept na kanci gulas,
klasicky kanci gulas,
vařené kančí maso,
kančí guláš červené víno,
priprava kanciho gulase,
babicovy dobroty recepty kančí guláš,
pečený kančí guláš recept,
top recepty kanči guláš,
vařený kančí guláš,
recept na guláš z divokého kance,
guláš vino rum,
pečený guláš z kance,
kancí,
guláš z kančího masa,
kančí hřbet guláš
Suroviny:
maso kančí,
slanina,
cibule,
rum,
víno červené,
bujón hovězí,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)