Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Přeji dobrou chuť :)
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Moje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 57 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová čína,
čína z vepřové plece,
recept na čínu z plecka,
vepřová plec čína,
čína z plecka,
vepřová čína kari,
recept na vepřovou čínu,
veprova čína recept,
cina na kari,
vepřové maso na kari se smetanou,
vepřová plec na cinu,
čína z vepřového plecka,
čina se smetanou,
čína vepřová,
vepřová plec na kari,
plecko na kari,
čína z plece,
vepřová plec na na kari,
čína z vepřové panenky,
veprova cina na kari
Suroviny:
plecko vepřové,
smetana,
mléko,
zelenina,
bambusové výhonky,
houby,
mrkev,
celer,
petržel,
koření kari,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (23)
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu