Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,36 g | 
| Tuky | 377,69 g | 
| Vláknina | 46,43 g | 
| Cholesterol | 575 mg | 
| Sodík | 1,71 g | 
| Sůl | 3,65 g | 
| Sacharidy | 115,83 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Moje poznámka
					
				
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprovy bok peceny, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečený věpřový bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recept, 
						
						
							pečený bok, 
						
						
							bůček pomalu a dlouho, 
						
						
							vepřový bok, 
						
						
							pečený bok recept, 
						
						
							pomalu peceny bok, 
						
						
							pečený vepřový bůček, 
						
						
							pečení vepřového boku, 
						
						
							vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečici hrnec, 
						
						
							jak upeci veprovy bok, 
						
						
							jak péct vepřový bok, 
						
						
							věpřový bok recept, 
						
						
							recepty pečený vepřový bok, 
						
						
							vepřový pečený bok
						
					
						Suroviny:
						
							bok vepřový, 
						
						
							koření vepřová pečeně, 
						
						
							karotka, 
						
						
							jablko, 
						
						
							šťáva mrkvová, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							jíška máslová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle