Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,36 g | 
| Tuky | 377,69 g | 
| Vláknina | 46,43 g | 
| Cholesterol | 575 mg | 
| Sodík | 1,71 g | 
| Sůl | 3,65 g | 
| Sacharidy | 115,83 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Moje poznámka
					
				
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprovy bok peceny, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečený věpřový bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recept, 
						
						
							pečený bok, 
						
						
							bůček pomalu a dlouho, 
						
						
							vepřový bok, 
						
						
							pečený bok recept, 
						
						
							pomalu peceny bok, 
						
						
							pečený vepřový bůček, 
						
						
							pečení vepřového boku, 
						
						
							vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečici hrnec, 
						
						
							jak upeci veprovy bok, 
						
						
							jak péct vepřový bok, 
						
						
							věpřový bok recept, 
						
						
							recepty pečený vepřový bok, 
						
						
							vepřový pečený bok
						
					
						Suroviny:
						
							bok vepřový, 
						
						
							koření vepřová pečeně, 
						
						
							karotka, 
						
						
							jablko, 
						
						
							šťáva mrkvová, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							jíška máslová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle