Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 169 kJ / 758 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 165,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Moje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 33 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 39 minutami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
Tématické fráze:
smažené gnocchi,
smažené gnochi,
restované gnocchi,
recepty s gnocchi,
restované gnochi,
smažené noky,
gnocci restovane,
gnocchi recepty,
recept gnocchi,
restované noky,
gnochi jako priloha,
opečené gnocchi,
bramborové gnocchi na cibulce,
gnochi priloha,
gnocchi restované,
gnocchi opečené na másle,
restované noky recept,
pečené kuřecí stehna,
jaká příloha ke gnoccum,
opečené bramborové gnochi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
pórek
Komentáře (8)