Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 169 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 165,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Moje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 54 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
smažené gnocchi,
smažené gnochi,
restované gnocchi,
recepty s gnocchi,
restované gnochi,
smažené noky,
gnocci restovane,
gnocchi recepty,
recept gnocchi,
restované noky,
gnochi jako priloha,
opečené gnocchi,
bramborové gnocchi na cibulce,
gnochi priloha,
gnocchi restované,
gnocchi opečené na másle,
restované noky recept,
pečené kuřecí stehna,
jaká příloha ke gnoccum,
opečené bramborové gnochi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
pórek
Komentáře (8)