Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka nakyselo se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX07
Moje poznámka
Polévka nakyselo se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX07
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
vejce vařená ve folii,
ztracené vejce ve folii,
ztracené vejce v polévce,
zatracena vejce,
zatracené vejce,
vejce vařené ve folii,
ztracená vejce ve folii,
zastřené vejce jednoduše,
polévka ze ztracených vajec,
zastřená vejce v polévce recept,
vejce v polevce,
vařená vejce ve ve folii,
zastřené vejce ve folii,
zatracené vejce recept,
ztracená vejce jednoduse,
vodove polevky,
proč do polévky přidat na vejce,
jak na ztracená vejce v polévce,
zatracený na vejce,
ztracené vejce v igelitu
Suroviny:
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
voda,
sůl,
bobkový list,
ocet,
vejce
Komentáře (25)
Mám rád polévky. Ffšechny! Vodové i krémové. Tuto si můžete udělat podle libosti. Tentokrát byla vodová, příště bude hustější
To zatracené vejce jsem zavařil přímo v polévce, jak stojí psáno v rcp. Moc jsem nevěřil, že se podaří, ale využil jsem toho octu v rcp a vejce před stykem s polívkou krátce okoupal v naběračce v trošce octu (bílek se trošku "zatáhne") a pak šup... a vyšlo to
Upravil jsem pořadí obrázků, ale ty původní jsem ponechal, že aby bylo vidět vo čom jsme tu ffčééra vedli řeč
Milá zlatá..., píšete o igelitu? Píšete
Píšete, že to děláte stejně jako v uvedeném rcp? Píšete
Dělat zastřená vejce podle vámi uvedeného zdroje není nic neobvyklého..., ale zda je jednodušší se s nimi "pytlíkovat" (jak odkazujete vy) či vyklepnout vejce přímo do vody (jak uvádím v odkaze níže), ponechám na posouzení jiným, ale nemohu jinak než se otázat, proč něco dělat složitě, když to jde dělat jednoduše?
No, uznávám ale, že ten ne-váš způsob je vhodnější pro vejce, která už nejsou nejčerstvější
casino: napísala, ale keď ste tam dali fotku toho vajca
Nevím,co je na tom složitého,vyklepnout vejce do olejem zakápnuté folie,zavázat a vložit do vroucí vody
Nižejc píšete, že budete vařit na večeři... Až vložíte obrázek, tak já tady ta zatracená vajíčka smáznu, ju
Anna Kocikova:
Milá zlatá, vařit v IGELITU? Nikdy!!!
Ale vařte si, jak umíte...Nakonec, proč něco dělat jednoduše, když to jde dělat složitě, že?
casino mě příjde,že podle struktury bílku jsi zastřená vejce vařil v igelitu(folii)Já je tak dělávám podle zdejšího receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/28954-bylinkova-va...ale bez bylinek.
Mohl...
Třeba tady je jeden ověřený postup
http://www.labuznik.cz/recept/ztracena-zastrena-ve...