Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek na rajčatech a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKvV
Moje poznámka
Hovězí plátek na rajčatech a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKvV
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rajčatech,
hovězí na rozmarýnu,
hovězí plátky na rajčatech,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí plátky na rozmarýnu,
hovězí maso na rajčatech,
hověz na rozmarýnu,
hovězí plátek recept,
hovězí plátky rajcata,
hovězí plátky s rajče,
hovězí plátky,
hověz plátky,
recepty hovězí plátky a rajčata,
hovězí rajčata,
hovězí na rajčatech a na tymiánu,
hivezi platky na rajcatech,
hovězí pečené na rajčatech,
hovezi v troube s rajcaty,
dušené hovězí plátky na rozmarýnu,
pecene hovězí maso na houbách s rajče
Suroviny:
maso hovězí,
rajče,
rozmarýn sušený,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo,
olej,
vegeta,
mouka hladká
Komentáře (12)
Příloha americké brambory.