Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 024 kJ / 4 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Moje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 8 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 19 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 1 hodinou
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 2 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 4 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 8 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 8 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 18 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 18 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda ládi hrušky,
marmeláda směs,
rybizova marmelada nezeliruje,
směs na marmeládu,
rybizova marmelada zastudena,
rybízová marmeláda od ládi hrušky,
marmeláda neželíruje,
když džem neželíruje,
rybizová šťáva zastudena,
kolik cukru na rybízovou marmeládu,
jak prolisovat rybíz,
láďa hruška rybízová marmeláda,
rybíz neželíruje,
želirfix,
marmeláda z červeného rybízu od ládi hrušky recepty,
směs na marmelády,
směs rybízu,
mlynek na rybíz,
rybízová marmeláda,
láda hruška marmeláda rybízová
Suroviny:
šťáva ovocná,
cukr krystal,
želírfix
Komentáře (13)
je přidávat vyloženě letní recepty v únoru.
Romana (neregistrovaný/á) : lisujem surové ovocie, aký má zmysel ho najprv upiecť?
Když nebudete tlačit jak o život, tak vám tam nevletí ani smítko a budete mít krásnou šťávičku.