Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Krémové risotto je jedním z mnoha skvostů italské kuchyně. V tomto receptu jej doplníme grilovanými ředkvičkami, pancettou a čerstvou bylinkou podle vlastní chuti. Klíčem k úspěchu je použití správného druhu rýže a dobrého domácího vývaru.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 598 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 27,55 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 277,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
Moje poznámka
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 15 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 8 minutami
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 1 hodinou
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 7 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 13 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 13 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 13 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 16 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 16 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 16 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičky tepelně upravené,
vaříme s ředkvičkami,
rozdíl mezi pancettou a slaninou,
risotto slanina,
dušené ředkvičky,
italské rizoto s pancettou,
krémové risotto s hráškem a pancettou,
rizoto s pancettou,
rozdíl mezi pančetou a slaninou,
dýňové rizoto s pančettou,
rizoto s ředkvičkama,
vaříme s ředkvičkama,
rizoto s ředkvičkami,
rizoto s ředkičkou,
vaříme se ředkvičkou,
jeden recept třikrát jinak
Suroviny:
rýže na risotto arborio,
pancetta,
ředkvičky,
cibule šalotka,
víno bílé suché,
vývar masový,
pecorino,
máslo,
olej olivový,
sůl,
petrželka
Komentáře (21)
Já ředkvičky používám na smaženici s vajíčky,do pomazánek a na polévky.Toto je další príma nápad na využití
Osobně si myslím,že rozdíl mezi grilovanou a dušenou ředkvičkou zrovna tady v tomto jídle je velký.Vždyť ta grilovaná zase na své chuti nemůže tolik ztratit,když se přidává až ke konci.
Mimo recept-kdysi jsem tady na Topreceptech opravu ráda pročítávala komentáře u receptů jiných kuchařinek/kuchařů
Teď tady chodím přidat recept,okomentovat a ohodnotit recepty druhých a zase mizím.A to jen díky tomu,že se tady rozmáhají čím dál,tím víc nesváry a zbytečné hádky a napadání se navzájem
Pod hezkým receptem zbytečná debata....jedna, co chce mít poslední slovo (byť pod cizím receptem a v debatě o ničem) za každou cenu, druhá polemizuje o ztrátě grilované chuti ředkvičky, když ta je jen zamíchaná do už hotového risotta.....nakonec - není té pancetty do risotta škoda? Co ji nacpat do česnekového točeňáku a ugrilovat takhle? Prej je to dobrý....
Děkuji za ohlasy