Suroviny pro 1 dávka
Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 41,67 g | 
| Tuky | 78,52 g | 
| Vláknina | 15,45 g | 
| Cholesterol | 522 mg | 
| Sodík | 278 mg | 
| Sůl | 0,81 g | 
| Sacharidy | 298,03 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Moje poznámka
					
				
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 10 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 11 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bublanina v remosce, 
						
						
							moucniky z remosky, 
						
						
							moučníky s rybízem, 
						
						
							moučník z remosky, 
						
						
							rybízová bublanina, 
						
						
							buchta s červeným rybízem, 
						
						
							jemna bublanina, 
						
						
							rybizova buchta z remosky, 
						
						
							rybízová buchta do remosky, 
						
						
							recepty na moučníky do remosky, 
						
						
							recept na bublaninu v remosce, 
						
						
							buchtami s rybizem, 
						
						
							peceni bublaniny v k remosce, 
						
						
							rybízová buchta v remosce, 
						
						
							moucnik s rybizem, 
						
						
							moučníky do remosky s recepty, 
						
						
							rybízová bublanina v remosce, 
						
						
							mini remoska, 
						
						
							remoska mini, 
						
						
							vyuziti remosky
						
					
						Suroviny:
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							olej, 
						
						
							mléko, 
						
						
							kůra citronová, 
						
						
							rybíz, 
						
						
							cukr skořice
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (17)
pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější
zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření
maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější