Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 261 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,46 g |
Tuky | 62,49 g |
Vláknina | 16,12 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 454,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý sladký bochánek s rozinkami z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyjJ
Moje poznámka
Kynutý sladký bochánek s rozinkami z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyjJ
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
velikonoční bochánek z domácí pekárny,
bochánek od ládi hrušky,
domácí bochánky,
bochanek ladi hrusky,
lada hruska bochanek,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 3.3.2014,
recepty ládi hrušky bochanek,
recept na velikonoční bochánek kynutý,
hruška bochánek,
kynuté bochánky,
sladký chléb z domácí pekárny,
kynuté velikonoční bochánky,
domácí pekárna recepty,
velikonoční bochánek kynutý,
velikonoční bochánek ládi hrušky,
bochanek podle ladi hrusky,
dobry bochanek,
kynutý velikonoční bochánek recept,
bochanek hruska,
bochánek lada hruška
Suroviny:
mléko,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
rozinky,
droždí čerstvé
Komentáře (13)
Ja som raz piekla pagáče, kde som bežne dávala 1 vajce. Tentoraz som ho nevybrala z chladničky a až po upečení som si spomenula, že som ho vynechala. Cesto bolo napriek tomu skvelé. Odvtedy ho do pagáčov nedávam zámerne.
spagetka: Klidně můžeš přidat mandle a tím vylepšit. Tohle je jen takový základní recept, tzv. snídaňový. Na plátky pak dávám malinko másla a džem nebo med.
Jo já byczh tam přidala třeba i mandličky