Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 238,96 g |
| Tuky | 248,84 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 655 mg |
| Sodík | 4,47 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Moje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 5 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 35 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Pikantní česneková polévka
Merylas před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 1 hodinou
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Tématické fráze:
kotleta bez kosti se špekem,
plněna kotleta,
muffiny se špekem,
vepřová kotleta obalená s uzeným masem,
kotleta plněná fazolemi,
plněné kapsy z kotlety,
recepty na vepřovou plněnou kapsu,
recept na plněné kotlety,
plněna kotleta masem a obalena v branici,
vepřová kotleta v špeku,
kotleta plněná recepty,
top recepty- kotlety,
plneni kotletty,
kapsa vepřová obalená v bránici,
plnění kotlety,
plnění kotleta,
recepty na vepřovou kotletu plnění,
fazolová polévka s tyrolským špekem,
tyrolský špek recept,
kotlety špek
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
špek,
cibule,
karotka,
celer,
kosti vepřové,
kmín mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
sádlo vepřové,
sůl,
pepř,
jíška máslová
Komentáře (35)
Colombo65:
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6
zizala:
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2417
A tu pod recept fakt jen názory na recept jako takový.
Děkuji za ostatní kuchaře
PS: v Lidlu kupuji rakouský Tirolský špek.