Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Moje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 52 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
antonia mačingová recepty,
antonie mačingová recepty,
recepty mačingova,
mačingová recepty,
macingova borsc,
borsc macingova,
zeleninový boršč s červenou řepou,
recepty antonie mačingová,
mačingová recepty boršč,
mačingová recept boršč,
zhubněte jednou provždy recepty,
zeleninový boršč z červené řepy,
recepty antonia mačingová,
mančingová,
mačingová recepty - bořšč,
boršč podle mačingové,
zeleninový borč,
mančingová kniha zhubněte jednou provždy,
antonia mačingova- recepty,
antonie mačingová boršč
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
paprika čerstvá zelená,
řepa červená,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře (13)
Jani, jakou to má výslednou chuď