Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 107 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,12 g |
Tuky | 43,49 g |
Vláknina | 0,87 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Moje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 10 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 44 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
tatarak z lososa,
tataracek z lososa,
losos tatarák,
tatarak ze syroveho lososa,
tatarak s lososa,
tatarák z lososa recept,
tatarák z norského lososa,
servirovaní tataraku,
top recepty tatarák z lososa,
lososí tatarák,
tatarak losos,
syrovy losos,
tatark z lososa,
tatarák ze syrového z lososa,
recept na tatarák z lososa,
tatarák lososa,
recept tatarák z lososa,
tatarak z lososa top recepty,
tatarak z losossa,
recept-tatarák z lososa
Suroviny:
losos,
cibule šalotka,
olej,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
šťáva citronová,
petrželka,
pepř,
sůl,
bageta
Komentáře (3)