Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,86 g |
| Tuky | 95,97 g |
| Vláknina | 39,80 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 8,44 g |
| Sůl | 20,97 g |
| Sacharidy | 741,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Moje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 2 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 7 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
housticky z kynuteho testa,
kynuté housky,
kynuté těsto,
pečení housek,
pečeme housky,
zelné housky,
kynuté slané těsto na šneky,
housky z bramborového těsta,
bramborové housky,
pečené housky,
kynuté domácí housky,
rohlíky z kynutého těsta,
velikonoční pečení se slaného těsta,
kynuté houstičky,
housky recept,
výborné kynuté houstičky,
kynutá těsta,
pecivo z kynuteho testa,
housky kynuté,
kynuté slané šneky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
cukr,
tuk,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (16)