Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 5 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky - klasické
Lukrejka před 17 minutami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 33 minutami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 5 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 6 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.