Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.