Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 547 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,73 g |
Sůl | 16,72 g |
Sacharidy | 31,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Moje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 7 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 9 hodinami
Tématické fráze:
marináda na červenou řepu,
hořčično medová zálivka,
hořčično medová marinada,
medová řepa,
medová řepa,
medová zálivka na červenou řepou,
marináda na červené řepy,
medová červená řepa,
cervená řepa ve slanině,
marináda na řepu,
červená řepa recepty,
červená řepa v marinádě,
červená řepa marináda,
recept chřest červená řepa,
čerstvá grilovaná repa,
marinovaná červená řepa se skořicí,
řepa se slaninou,
červená řepa na slanině,
cervena repa na platky ochucena,
cervená řepa v alobalu
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
sůl,
voda,
slanina,
slanina,
salát listový,
cibule,
hořčice dijonská,
olej řepkový,
ocet vinný bílý,
máta čerstvá,
sůl,
pepř,
med tekutý
Komentáře (14)
Len by som poprosila - dopíš, či si varila repu olúpanú...ja ju zásadne varím neolúpanú, aby sa mi zbytočne nevylúhovala. Predpokladám, že si ju lúpala pred varením.