Naložená grilovaná zelenina
Kombinace grilované cukety, papriky, lilku a dalších druhů zeleniny marinovaných v aromatickém česnekovém nálevu přináší nádech středomořské kuchyně. Můžete ji připravit na grilu nebo v troubě. Směs po ugrilování čeká ještě dochucení a odležení v chladu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 67 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 0,04 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Zakápneme olejem a zastříkneme octem podle chuti, můžeme přidat nasekanou petrželku. Lehce promícháme a necháme uležet v chladnu 1–2 dny. Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 21. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkVl
Moje poznámka
Naložená grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkVl
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 22 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 19 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 2 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 14 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 15 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 15 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 15 hodinami
Tématické fráze:
naložená zelenina,
jak naložit zeleninu na grilování,
grilovaná zelenina,
jak naložit zeleninu,
jak naložit zeleninu na gril,
jak dlouho grilovat zeleninu,
grilovaná zelenina na grilu,
nalozena grilovana cuketa,
grilování zeleniny,
grilovana zelenina v oleji,
naložené maso na grilování,
zelenina na gril naložit den predem,
miska na grilování zeleniny recepty,
grilovaná zelenina recept,
grilovaná zelenina s masem,
naložení zeleniny,
grilovaná zelenina s houbami,
grilovaná zelenina se šunkou,
grilovana zelenina top recepty,
grilovaná cuketa nalozena
Suroviny:
lilek,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
olej olivový,
ocet,
petržel
Komentáře (16)
cathleen: Díky za zastoupení
Danca: magdalenka: Dá se grilovat i nasucho s tím, že pak všechno naložím. Ale já griluju normálně ochucené a co zbyde, nakládám. Toho oleje na naložení pak už nemusí být tolik
rimanka: Děkuji za návštěvu stránek, jsem ráda, že se líbí
Ivana79: Moc děkuju za vyzkoušení receptu a krásnou fotku
A že je veľmi šikovná, viem dávno...
http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/bezmase-a-die...
Má úžasné recepty!
Ja ju dopredu nakladám do ochuteného oleja, tak sa pýtam, lebo tento spôsob úpravy zeleniny ma zaujal. Vďaka za odpoveď.
Já používám opačný postup,ale tohle se mi vážně líbí
Dřív jsem grilovala zeleninu předem naloženou, ale česnek a bylinky se připalovaly, tak ji teď dělám nasucho a hned teplou promíchám se zálivkou a nemá to chybu!