Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 809 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 200,80 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Moje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 19 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 11 minutami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 23 minutami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 1 hodinou
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 3 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 12 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 12 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 12 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 15 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
hovězí na mrkvi,
hovězí s mrkví,
hovězí v mrkvi,
hovězí v mrkvi recept,
hovězí ragú recept,
hovezi na mrkvi recept,
ragů,
vepřové ragú s mrkví,
ragu z hoveziho masa,
hovězí na mrkvy,
recept na hovězí ragů,
hovězí mrkev,
hovězí maso s mrkví,
hovězí nudličky s mrkví,
hovězí maso na mrkvi,
recept na hovězí maso s mrkví,
recepty - hovězí ragů,
hovězí s mrkví recept,
ŕecept hovězí ragů
Suroviny:
krk hovězí,
mrkev,
koření na roštěnky,
cibule,
masox,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo,
jíška světlá instantní
Komentáře (25)
co tomu ještě chybí? že by podravka nebo jinej glutamát...
toho nikdy není dost že?
jinak hovězí a mrkev je dobrá kombinace
Kořenicí přípravek Roštěnky - Avokádo, má aromaticky vyváženou, nepříliš ostrou chuť. Používáme ho hlavně při dušení hovězích plátků, velmi chutná je na španělských ptáčcích, ale i v guláši. Směs obsahuje především pepř, papriku, kmín, sůl, koriandr, hořčici, kmín, rozmarýn, nové koření.
http://www.avokado.cz/sortiment/rostenky
určitě, akorát se může rozvařit, takže bych ho tam dal až před koncem
voní, tak se už nemůžu dočkat.