Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 580 kJ / 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,45 g |
| Tuky | 6,31 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 8,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7nk
Moje poznámka
Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7nk
Nejnovější recepty
Jugoslávský paprikový salát
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 21 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 40 minutami
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 2 hodinami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 4 hodinami
České buchty
Martas6 před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 5 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept pro diabetiky,
recepty z vepřové panenky,
vepřová panenka recepty,
kuře s hráškovým pyré,
veprova panenka s hráškem,
vepřové medailonky z panenky a batátové hranolky videorecept,
vepřové ragú recept,
vepřové maso s hráškovym pyre,
veprova panenka s celerovou omáčkou,
s hráškovým pyré,
hraskove pyre a maso
Suroviny:
hrášek,
sýr tavený,
sůl,
celer,
sůl,
pepř,
smetana,
svíčková hovězí,
sůl,
pepř,
olej rostlinný
Komentáře (4)