Směs pečená v alobalu
S teplým počasím přichází také období oblíbených letních grilovaček. Vsaďte na sytou masovo-zeleninovou směs, plnou různých chutí, pečenou v alobalu. Díky její příjemné vůni se vám rychle začnou sbíhat sliny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 115 kJ / 2 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,55 g |
| Tuky | 214,54 g |
| Vláknina | 26,05 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 8,30 g |
| Sůl | 20,34 g |
| Sacharidy | 69,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs pečená v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VANB
Moje poznámka
Směs pečená v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VANB
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené maso v alobalu,
kuře pečené v alobalu,
minutky,
kureci speciality recepty,
maso pečené v alobalu,
pečené maso v alobalu s bramborami,
kuřecí prsa v alobalu,
pečení masa v alobalu,
kuřecí maso pečené v alobalu,
pečené kuřecí prso v alobalu,
pečená zelenina v alobalu,
maso s brambory v alobalu,
pečené kuře v alobalu,
vepřové maso pečené v alobalu,
speciality pečená masa recepty,
maso v alobalu,
speciality v alobalu,
smes v alobalu,
zelenina v alobalu,
pečené brambory v alobalu
Suroviny:
kýta vepřová,
prsa kuřecí,
játra drůbeží,
hlíva ústřičná,
paprika čerstvá červená,
špekáček,
brambory,
slanina anglická,
cibulka jarní,
koření grilovací,
koření mexiko,
sůl,
olej olivový,
sýr tvrdý,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)
slaninu, kotletu naklepat-osolit-opepřit/možno i trochu gril.koření/
potřít česnekem na to paprika na proužky,rajčata na plátky a nakonec
brambory na plátky zabalit alobal
Péci cca.45 minut. Je to moc dobré
Osobně bych tam už nedávala sýr, jsou to úplně zbytečné bílkoviny navíc k masu (nešvar české kuchyně) a nevypadá vábně, chytá se alobalu, takže většina zůstane připečená. A navíc, než se upeče maso, může se sýt snadno spálit.