Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 601 kJ / 622 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 97,98 g | 
| Tuky | 13,67 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 1,54 g | 
| Sodík | 491 mg | 
| Sůl | 1,50 g | 
| Sacharidy | 25,80 g | 
Postup přípravy
Podáváme s rýží (já vařím 2/3 bílé a 1/3 tmavé natural). Krok 5: Vnitřnosti je potřeba očistit, já postupuji takto:
Srdíčko jen omyju, odstraním případně zbytky krve.
Játra - stačí omýt, odstraňuji jen velké, hrubé blány.
Ledvinky rozříznu podélně na čtvrtky, odstraním tuk a močovody (všechno bílé, co tam je). Hned ledvinky pokrájím na kousky a namočím aspoň na 1/2 hodiny do mléka. Pak je ještě důkladně propláchnu v tekoucí vodě.
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Moje poznámka
					
				
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 12 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							guláš z vnitřností, 
						
						
							hovězí ledvinky jak očistit, 
						
						
							hovězí ledvinky jak očistit, 
						
						
							guláš z vepřových vnitřností, 
						
						
							jak očistit ledvinky, 
						
						
							jídlo z vnitřností, 
						
						
							vnitřnosti recepty, 
						
						
							gulas s vnitrnostmy, 
						
						
							gulas s vnitrnosti, 
						
						
							kozi vnitrnosti, 
						
						
							očištění vepřových  jater, 
						
						
							zabíjačková polévka podle hrušky, 
						
						
							vnitřnosti gulas, 
						
						
							gulas z vepřových srdcí, 
						
						
							recept na kozí guláš z vnitřností, 
						
						
							jatrova omacka s ledvinkami, 
						
						
							omáčka z kozích vnitřností, 
						
						
							očištění jater, 
						
						
							očištění vepřových jater, 
						
						
							l.hruška zabijačková tmavá polevka
						
					
						Suroviny:
						
							srdce vepřové, 
						
						
							bujón, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							ledvinky vepřové, 
						
						
							játra vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							jíška tmavá instantní
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (5)
Jinak srdíčka jsou skvělá i samotná - s vařeným bramborem a tatarkou, nemaj chybu!