Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 312,50 g |
Tuky | 64,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Moje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 1 hodinou
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 22 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 33 minutami
Světlý korpus
Myroslava před 51 minutami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 2 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 2 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 2 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 3 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 4 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 4 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
vepřová pečeně,
pečené vepřové maso na žampionech,
vepřové maso na žampionech,
pečené vepřové plecko,
pečené kosti,
vepřové maso ramínko,
vepřová pečeně s žampiony,
vepřová pečeně se žampiony,
plecko na žampionech,
vepřová pečeně recept,
vepřové plecko na žampionech,
pečené žampiony,
ramínko maso,
pečené vepřové plátky na žampionech,
pecene maso na zampionech,
veprova pecene zampiony,
pečené vepřové kosti,
recepty z vepřového ramínka,
pečené vepřové se žampióny
Suroviny:
ramínko vepřové,
žampióny,
cibule šalotka,
koření na vepřové maso,
kapie červená,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)