Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Moje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bible domácího pečení,
kvásek biga,
pumprniklová mouka,
biga kvásek,
chléb bez hnětení mimibazar,
špagety pugliese,
doma míchaná směs do pekárny,
biga recept,
recept chleba pugliese,
domácí chléb pečený v troubě,
brioška z bible domácího pečení,
briošky z domácí pekárny,
brioska v domaci pekarne,
pečení chleba v horkovzdušné troubě,
kniha o pečení chleba,
co je to puglieze,
spagety puglieze,
rozpis ledu slaný,
rozpis ledu slaný,
bible domácího pečení (rose levyová beranbaumová)
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná,
voda,
droždí,
cukr,
sůl,
klíčky pšeničné,
kmín celý,
kaše bramborová sušená
Komentáře (19)
jsou tam i recepty - no prostě krááááááááása
Knížečku od paní Rose mám doma taky (no, knížečku....váží kolem kila), je v ní prima čtení - doporučuju!
Jen mi není jasné, proč to složité zpracovávání. Ten fór je v tom dlouhém kynutí, já celé těsto zadělávám jen rukou asi 30 vteřin, vlastně jen lehce zamíchám, ani se všechna mouka do "těsta" nezapracuje, všechna zmizí až kynutím. Konečně, má-li někdo o tento druh pečiva zájem, může si to sám zkusit.
thomassinno - u nás v knihovně ji mají, jak jsem teď na jejich netu objevila, tak by to neměl být problém, hned tam naklušu a půjčím