Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,90 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Moje poznámka
Pugliese podle Brinny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO0O
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 32 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 40 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 51 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
bible domácího pečení,
kvásek biga,
pumprniklová mouka,
biga kvásek,
chléb bez hnětení mimibazar,
špagety pugliese,
doma míchaná směs do pekárny,
biga recept,
recept chleba pugliese,
domácí chléb pečený v troubě,
brioška z bible domácího pečení,
briošky z domácí pekárny,
brioska v domaci pekarne,
pečení chleba v horkovzdušné troubě,
kniha o pečení chleba,
co je to puglieze,
spagety puglieze,
rozpis ledu slaný,
rozpis ledu slaný,
bible domácího pečení (rose levyová beranbaumová)
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná,
voda,
droždí,
cukr,
sůl,
klíčky pšeničné,
kmín celý,
kaše bramborová sušená
Komentáře (17)
jsou tam i recepty - no prostě krááááááááása
Knížečku od paní Rose mám doma taky (no, knížečku....váží kolem kila), je v ní prima čtení - doporučuju!
Jen mi není jasné, proč to složité zpracovávání. Ten fór je v tom dlouhém kynutí, já celé těsto zadělávám jen rukou asi 30 vteřin, vlastně jen lehce zamíchám, ani se všechna mouka do "těsta" nezapracuje, všechna zmizí až kynutím. Konečně, má-li někdo o tento druh pečiva zájem, může si to sám zkusit.
thomassinno - u nás v knihovně ji mají, jak jsem teď na jejich netu objevila, tak by to neměl být problém, hned tam naklušu a půjčím