Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Moje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci
Praevka před 25 minutami
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 2 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 10 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 10 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 10 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 11 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 11 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 11 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 11 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 11 hodinami
Tématické fráze:
česnekový bok recept,
játrové knedlíčky ládi hrušky,
vepřová játra - zamrazit,
česnekový bok,
vepřová játra recept,
vepřová játra,
játrové knedlíčky můžeme zamrazit,
recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky,
lada hruška jatrové knedlicky,
vepřova jatra - lze zamrazit,
jak zamrazit jatra,
vepřová játra recepty,
vepřová bok na,
vepřová játra zamrazit,
játrové knedlíčky od ládi hrušky,
gulas s veprovych jater a veproveho boku,
můžeme zamrazit játra?,
játrové knedlíčky láďa hruška,
lada hruška veprovy bok,
závitky s vepřové játry lada hruška
Suroviny:
játra vepřová,
bok česnekový,
pepř čtyř barev,
hořčice plnotučná,
petrželka zelená,
olej,
cibule,
česnek,
bok česnekový,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
česnek,
máslo,
voda,
sůl
Komentáře (9)
Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíte